Skip to main content
test
Erikoislääkäri: radiologia, Joensuu (id6685) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN KESKUSSAIRAALAAN TÖIHIN!

Siun sote on perustettu jo 2017, joten hyvinvointialueen aloittaminen on meillä jouhevaa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Pohjois-Karjalassa myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat kohdillaan.

Siun sotessa on haettavana 9.10.2022 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, radiologia

Toivotamme Sinut tervetulleeksi töihin Joensuuhun radiologian osastolle keskussairaalan kuvantamiskeskukseen! Meille toiminnan ja työntekijöiden osaamisen kehittäminen on tärkeää. Radiologialla työskennellään huippuosaajien kanssa. Työskentelemme ajanmukaisissa tiloissa ja käytössämme on uudenaikaiset laitteet.

Haluamme aktiivisesti huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Yksin ei tarvitse työskennellä, vaan tukena on yhteen hiileen puhaltava ja opetusmyönteinen tiimimme. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Meillä myös etätyöskentely on mahdollista.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys radiologialta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden on koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Palkkaus on kilpailukykyinen. Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja: radiologian ylilääkäri Perttu Puhakka p.013 330 3721 perttu.puhakka@siunsote.fi.

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 19.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6685
  • 19.9.2022 - 9.10.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb