test

Erikoislääkäri, Seinäjoki

Ansök senast  12.1.2024 14:00

Palvellen parasta - vierelläsi, kun tarvitset!

Perustason palveluita vahvistaaksemme haemme joukkoomme erikoislääkäriä, joka toimii erikoislääkärinä Seinäjoen kaupunginsairaalassa. Kaupunginsairaalassa on neljä osastoa, joita ovat kuntoutus-, akuutti-, palliatiivinen- ja psykogeriatrinen osasto sekä lisäksi kotisairaala.

Sairaalassamme on hyvät tilat erikoissairaanhoidon läheisyydessä erinomaisine tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuuksineen. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja huomioimme erityisosaamisesi. Lisäksi saat hyvän työyhteisön ja kollegoiden tuen. Hyvä hoito ja ammattitaito on meille kunnia-asia.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuoltolain ammattihenkilöstöstä annetussa laissa säädetty 559/94 laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin tutkinto soveltuvin osin. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen (LS-sopimuksen) sekä paikallisten sopimusten mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitulta edellytetään hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Hakuaikaa jatkettu esihenkilön päätöksellä 12.1.2024 saakka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Vs. palvelualuejohtaja Leena Mäkirintala
Puh. 044 754 1669
vs. palveluyksikköjohtaja Jukka Raittinen
Puh. 044 425 5741
Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Läs om arbetsgivare