Erikoislääkäri, Sydänkeskus - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Erikoislääkäri, Sydänkeskus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Turun yliopistollisen keskussairaalan Sydänkeskuksessa on haettavana kaksi kardiologian erikoislääkärin virkaa.

Tehtävään valittu toimii kardiologina koko Sydänkeskuksessa. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus ja tehtävään valitun on kyettävä toimenpidekardiologian (PCI) päivystykseen. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Turku, mutta viranhoitoon kuuluu myös työskentely lähisairaaloissa.

Sydänkeskuksessa hoidetaan sekä kardiologisia että kirurgisia sydän- ja keuhkopotilaita. Sydänkeskukseen kuuluvat Turussa T-sairaalassa sydänosastot 1,2 ja 3, sydänvalvonta, sydäntoimenpide-osasto ja sydänpoliklinikka sekä lähisairaaloissa (Loimaa, Salo ja Uusikaupunki) sydänpoliklinikat.

Odotamme hakijalta vahvaa ja laaja-alaista ammattitaitoa, positiivista asennetta ja kykyä moniammatilliseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn sekä innostavan työyhteisön modernissa ja jatkuvasti uudistuvassa Sydänkeskuksessa. Tule mukaan joukkoomme!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Soveltuva erikoisala on kardiologia.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja antaa vastuualuejohtaja Heikki Ukkonen, p. 02 313 0011, 12.6.-20.6.2019 ja 1.7-5.7.2019.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 2 Sydänkeskus
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan