Erikoislääkäri, syöpätaudit ja sädehoito - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Erikoislääkäri, syöpätaudit ja sädehoito - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäriä. Etelä-Karjalan keskussairaalassa on monipuoliset mahdollisuudet työntekoon osastolla, poliklinikalla ja sädehoitoyksikössä. Työkuvaa voidaan räätälöidä myös toiveittesi mukaan. Eksotessa on oma palliatiivisen hoidon yksikkö. Palliatiivisen erityispätevyyden suorittaminen on mahdollista omalla paikkakunnalla.

Työnantaja tarjoaa hyvät koulutusedut, mm. vakinaisessa virassa olevilla lääkäreillä on mahdollisuus osallistua vuosittain ulkomaiseen kongressiin. Meillä on myös oma tutkimusrahasto, josta on mahdollista hakea avustusta yliopistotasoiseen tutkimukseen.

Kelpoisuutena virkaan vaaditaan syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkärin pätevyys ja hyvä suomenkielen taito. Loppuvaiheen erikoistuvat lääkärit huomioidaan haussa.

Tästä linkistä voit katsoa videon Lääkäriksi Eksoteen: https://www.dreambroker.com/channel/h9kkz05b/cun900az

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 4 kk koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.eksote.fi/rekry. Työhakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta.

Läs mer

http://www.eksote.fi

Lisätietoja antaa ylilääkäri Kari Möykkynen, kari.moykkynen@eksote.fi, puh. 044 791 5354 tai medisiinisen osaamiskeskuksen ylilääkäri Minna Linna, minna.linna@eksote.fi,
puh. 044 7915701.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala
Adress: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia. Vakituiseen virkaan valittavalle, jolla ei ole asuntoa työsuhteen alkaessa, kustannetaan kuukauden asuminen työnantajan järjestämässä asunnossa. Kyseessä on verotettava etuus.

Mer om arbetsgivaren