Erikoislääkäri tai lääkäri, lastenpsykiatria

Haemme Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin (EKSOTE)

lastenpsykiatrian erikoislääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Tarjoamme sinulle erikoislääkärin tehtävän lastenpsykiatrian osaavassa ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneessa työryhmässämme. Erikoislääkärinä toimit kliinisessä vastaanottotyössä sekä olet lääketieteellinen asiantuntija lasten tutkimisesta ja hoidosta vastaavassa työryhmässämme.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta kehittämistyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan erikoislääkärin tutkinto. Myös alalle erikoistuva tai muu alasta kiinnostunut laillistettu lääkäri on mahdollista ottaa huomioon.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät LS ja paikallisen palkkaussopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi rikosrekisteriote. Koeaika on 4 kk.


Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Perhepalvelujen johtaja Tarja Nylund, puh. 040 651 0300, tarja.nylund@eksote.fi tai
lastenpsykiatri Tuula Secomandi, puh. 044 791 4862, tuula.secomandi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhepalvelut, Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Kasarmikatu 7, 53900 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia. Vakituiseen virkaan valittavalle, jolla ei ole asuntoa työsuhteen alkaessa, kustannetaan kuukauden asuminen työnantajan järjestämässä asunnossa. Kyseessä on verotettava etuus.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats