Erikoislääkäri urologia Mikkeli

Ansök senast  14.6.2024 15:00

Haemme urologia Mikkelin sairaalakampukselle. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja kannustavaa työyhteisöä. Hae mukaan Eloisaan porukkaamme - Myö yhessä!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee urologian erikoislääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen Mikkelin sairaalaan 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön sekä ystävällisen ja kannustavan työyhteisön, modernit laitteet ja mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaa. Huolehdimme, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen - Meillä Eloisassa työskentelee jo kaksi urologia, joten Sinulla on erinomainen mahdollisuus liittyä osaavaan ja ammattitaitoiseen tiimiin. Me autamme Sinua onnistumaan työssäsi.

Operatiivinen osasto on kirurgian vuodeosastokokonaisuus, johon kuuluvat osastot 1 ja 5 Mikkelin sairaalakampuksella. 45-paikkaisella kirurgian vuodeosastolla 1 hoidetaan mm. urologisia, gastrokirurgisia, knk-, suu-, leuka- ja silmäsairauksien potilaita, keuhko-, verisuoni- ja plastiikkakirurgisia sekä naistentautien potilaita. 16-paikkaisella osastolla 5 hoidetaan ortopedisiä ja traumatologisia potilaita.

Palkka on hyvin kilpailukykyinen pohjautuen Etelä-Savon hyvinvointialueen uraporraspalkkajärjestelmään, lisäksi on mahdollisuus lisäansioihin. Työhön kuuluvan päivystysvelvollisuuden sisällöstä voidaan neuvotella. Myös osa-aikainen työ on neuvoteltavissa. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lisäksi järjestämme myös sisäistä koulutusta säännöllisesti.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa, voidaan haussa huomioida loppuvaiheen erikoistuva lääkäri. Tällöin virka täytetään määräaikaisesti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa ylilääkäri Niilo Hendolin, puh. 044 351 2788, niilo.hendolin@etelasavonha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!