Erikoislääkäri, Vanhuspsykiatria

Hei vanhuspsykiatriaan erikoistunut lääkäri, meillä on sinulle tarjolla osaamistasi vastaava ja mielenkiintoinen työ osana moniammatillista tiimiä!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Mielenterveys ja hyvinvointi -palvelukeskuksessa on haettavana vanhuspsykiatrian erikoislääkärin virka Yleissairaalapsykiatrian poliklinikalla.

Tehtävään kuuluu yleissairaalapsykiatrian poliklinikalla olevien geropsykiatristen potilaiden hoidon konsultointi sekä kiertäminen osastoilla.

Olisiko tämä työ ja työyksikkö sinua varten?

Kelpoisuusvaatimuksina erikoislääkärin virkaan ovat terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja psykiatrian erikoislääkärin pätevyys.

Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukainen. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Virkaa täytettäessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/psykiatria/aikuispsykiatria

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa osastonylilääkäri Juha Haatainen, puh. 044 717 8442, juha.haatainen(at)kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!