Erikoislääkäri, yhteispäivystys - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Erikoislääkäri, yhteispäivystys - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satasairaalan yhteispäivystys on osa ensihoidon ja päivystyksen vastuualuetta. Kävijöitä päivystyksessä on vuositasolla n. 50 000 ja ensihoitotehtäviä n. 30 000.

Etsimme erikoislääkäriä Satasairaalan yhteispäivystykseen Poriin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, toimivat konsultaatiomahdollisuudet, vireän ja nuorekkaan työyhteisön sekä mahdollisuuden tutkimuksen tekemiseen. Sinulla on mahdollisuus päästä perehtymään myös lääkäriyksikön toimintaan.

Yhteispäivystyksen lisäksi vastuualueeseen kuuluvat ensihoidon lääkäriyksikkö sekä päivystysosasto. Tukipalvelut ovat välittömässä läheisyydessä.

Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on soveltuva erikoislääkärin tutkinto. Odotamme Sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Läs mer

http://www.satasairaala.fi

Vastuualuejohtaja Vesa Lund
p. 044 707 7426 / vesa.lund@satasairaala.fi tai
Ylilääkäri Janne Kekki
p. 044 707 6861/ janne.kekki@satasairaala.fi

Ensihoidon ja päivystyksen vastuualue
Adress: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren