Erikoislääkäri (yleislääketiede)

Haemme joukkoomme Essoteen erikoislääkäriä yleislääketieteen vastaanotolle. Tarjoamme sinulle perusasioiden kuten hyvän palkan, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi mahdollisuuden hypätä kehittyvän organisaation kelkkaan ja kehittää työtä omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.

Meillä terveyskeskuslääkärin työ on pääasiassa vastaanottotyötä ajanvaraus- ja kiireellisellä vastaanotolla. Tämän lisäksi työhön kuuluu neuvolatyötä ja koululääkärin työtehtäviä. Näiden pienempien osa-alueiden suhteen työnkuvaa voidaan muokata jokaisen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Ympärilläsi on osaava hoitohenkilökunta ja moniammatillinen yhteistyö eri ammattiryhmien kesken sujuu hyvin. Työnsuunnittelussa huomioidaan sijoitukset eri yksiköissä, kuten kiireettömässä ja kiireellisessä vastaanotossa, äitiys- ja lastenneuvolassa, kouluterveydenhuollossa, vuodeosastoilla ja päivystyksessä.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta tai hallinnollisia työtehtäviä. Halutessasi voit kuitenkin osallistua Mikkelin keskussairaalan yle-päivystykseen. Osa-aikaisesta työstä on mahdollista neuvotella.

Toimimme Kuopion yliopiston opetusterveyskeskuksena ja meillä on mahdollisuus suorittaa YEK-jakso, erikoistumiseen tarvittava 9 kk:n tk-jakso sekä erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan. Erikoislääkärinä voit halutessasi olla mukana kouluttamassa nuoria lääkäreitä ja toimia heidän ohjaajanaan. Mikkelin yle-vastaanotto onkin viiden tähden koulutusterveyskeskus, joten ohjaamisen tukena on hyvin organisoitu koulutus.

Työnantajana Essote on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Tulevaisuudessa panostus talon sisäiseen koulutukseen lisääntyy. Kesäkuussa 2019 avautuneessa simulaatiokeskuksessa voi harjoitella kädentaitoja ja yhteistoimintaa eri ammattiryhmien kanssa.

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä.

Palkkaus:
Laillistettu lääkäri, alle 1 v. kokemus PTH - 6330 euroa/kk
Laillistettu lääkäri, yli 1 v. kokemus PTH - 6880 euroa/kk
Soveltuvan alan erikoislääkäri - 7410,49 euroa/kk

Lisätietoja tehtävästä saat ylilääkäri Anna-Sofia Simulalta, puh. 040 129 4676, anna-sofia.simula@essote.fi tai ylilääkäri Harri Makkoselta, puh. 040 359 7758, harri.makkonen@essote.fi. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinto. Haussa otetaan huomioon myös loppuvaiheen erikoistuvat lääkärit.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Anna-Sofia Simula, puh. 040 129 4676, anna-sofia.simula@essote.fi tai ylilääkäri Harri Makkonen, puh. 040 359 7758, harri.makkonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!