Erikoislääkärin kaksi (2) virkaa, akuuttilääketiede (id2167) - Siun sote

Erikoislääkärin kaksi (2) virkaa, akuuttilääketiede (id2167)

Älä vain hae meille töihin, vaan
TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA
Sote kaatui, mutta Siun sote elää ja voi hyvin. Kaikki 14 kuntaamme ja erikoissairaanhoito löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen keskussairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi.
Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan, jossa elät lähellä huikeita ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Meillä on aidosti neljä vuodenaikaa.
Siun sotessa on haettavana 7.7.2019 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN kaksi (2) virkaa, Akuuttilääketiede
Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista. Sairaalaamme valmistuu 2019 lopussa uudet hienot ja modernit tilat yhteispäivystykselle.
Haemme Pohjois-Karjalan keskussairaalaan akuuttilääketieteen erikoislääkäriä tai lääkäriä, jonka erikoisala soveltuu yhteispäivystykseen. Lääkäri työskentelee yhteispäivystyksessä, ensisijaisina työtehtävinä operatiivinen ja konservatiivinen linja sekä päivystysosasto. Työnkuvaasi ja työaikaasi voidaan muokata toivomustesi mukaan ja moni asia on neuvoteltavissa. Akuuttilääketieteen erikoislääkärillä on käytettävissä hyvät sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Tukena on yhteen hiileen puhaltava työyhteisömme. Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimustyöhön. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Mikäli erikoislääkäreitä ei hakijoissa ole, voidaan virkaan valita määräaikaisesti muu laillistettu lääkäri. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.
Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.
Lisätietoja antaa palvelujohtaja, ylilääkäri Susanna Wilen p. 013 330 4042 susanna.wilen@siunsote.fi
Tehtävään haetaan sähköisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Joensuussa 14.6.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2167
  • 14.6.2019 - 7.7.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

palvelujohtaja, ylilääkäri Susanna Wilen p. 013 330 4042 susanna.wilen@siunsote.fi

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan