Erikoislääkärin kaksi (2) virkaa, lastentaudit (id2458) - Siun sote

Erikoislääkärin kaksi (2) virkaa, lastentaudit (id2458)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 8000 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun sotessa on haettavana 10.11.2019 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN kaksi (2) virkaa, Lastentaudit
Tervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Joensuussa keskussairaalapalvelujen konservatiivisella palvelualueella lastenkeskuksessa on haettavana lastentautien erikoislääkärin kaksi virkaa. Lastenkeskukseen kuuluvat sekä lastentaudit että -neurologia. Lastentaudeilla on 10 erikoislääkäritasoista virkaa, joissa työskentelevät ylilääkäri (lastenallergologi), kaksi apulaisylilääkäriä (neonatologi ja tuleva gastroenterologi) sekä 6 erikoislääkäriä (mm. endokrinologi). Lastenneurologialla työskentelevät ylilääkäri ja erikoislääkäri. Lisäksi meillä työskentelee 3-5 erikoistuvaa lääkäriä.
Työnkuvan suunnittelussa huomioidaan hakijan mahdollista erityisosaamista ja kiinnostuksen alueita. Myös osa-aikatyö on mahdollista. Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimustyöhön. Itä-Suomen yliopiston hajautettu lastentautien kandiopetus käynnistyi elokuussa. Kevääseen 2020 mennessä uudistamme toimintaamme siirtyessämme valmistuviin tiloihin J2-laajennukseen. Erikoislääkärinä pääset mukaan uudistuvien prosessien ja työnkuvasi suunnitteluun. Meillä on mukavat työkaverit, hyvä kollegoiden tuki, monipuolista osaamista ja tekemisen meininki.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys lastentautien erikoisalalla. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta.
Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen sekä paikallisen linjauksen mukaisesti.
Virat täytetään sopimuksen mukaan. Viroissa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Kysy lisätietoja: lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen, 0133303768, tiina.reijonen@siunsote.fi sekä apulaisylilääkäri Mari Juuti p. 013 330 3152, mari.juuti@siunsote.fi.
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 23.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2458
  • 23.9.2019 - 10.11.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!