Erikoislääkärin virka - Lapin sairaanhoitopiiri

Erikoislääkärin virka

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 22.11.2019 klo 15 mennessä

3 ERIKOISLÄÄKÄRIÄ (sisätautien poliklinikka, endokrinologia, gastroenterologia, hematologia tai kardiologia)

Lapin keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala Lapin pääkaupungissa Rovaniemellä. Vireä sairaala vireässä yliopistokaupungissa lähellä Lapin tuntureita vain tunnin lennon päästä Helsingistä. Klinikastamme löytyvät sisätautien kaikki erikoisalat mm. Sydänpaja (angiolaboratorio).

Erikoislääkäreiden viroissa kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan.

Virkoihin valittujen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Valinnassa otamme huomioon myös mahdollisesti näille aloille erikoistumassa olevat hakijat sekä määräaikaisesta tehtävästä kiinnostuneet hakijat.

Työnkuva voidaan muokata joustavasti kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan.

Tule kokeeksi ihastumaan Pohjoiseen ja sairaalaamme!

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävistä antavat sisätautien ylilääkäri Merja Kurkinen, 040 738 3194 ja tulosaluejohtaja, ylilääkäri Tuula Toljamo, 0400 973 435. Sähköpostitse merja.kurkinen@lshp.fi ja tuula.toljamo@lshp.fi.

Rovaniemellä 18.10.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Sisätautien ylilääkäri Merja Kurkinen, 040 738 3194 ja tulosaluejohtaja, ylilääkäri Tuula Toljamo, 0400 973 435.
Sähköpostitse merja.kurkinen@lshp.fi ja tuula.toljamo@lshp.fi.

Medisiininen tulosalue
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!