Erikoislääkärin virka, Gastroenterologia (id2406) - Siun sote

Erikoislääkärin virka, Gastroenterologia (id2406)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON JOENSUUHUN
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, Gastroenterologia
Toivotamme Sinut tervetulleeksi Joensuuhun, Pohjois-Karjalan keskussairaalaan! Tarjoamme työn kehityksen kärjessä. Erikoislääkärin virka on vatsakeskuksessa. Toimintamme on laajaa ja monipuolista. Sekä gastroenterologinen ja gastrokirurginen tähystys- ja vastaanottotoiminta on yhdistetty samaan yksikköön, joka takaa hyvän tiimityön kautta joustavan toiminnan ja hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Vatsakeskuksessa tehdään tavallisten diagnostisten ja toimenpide-endoskopioiden lisäksi myös ERCP-tutkimukset, endoskooppiset ultraäänitutkimukset, palloenteroskopiat, kapselitähystykset ja tarkkuusmanometriat, joihin voi kiinnostuksensa mukaisesti perehtyä.
Sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala. Yhteistyö muiden erikoisalojen kanssa on sujuvaa ja mutkatonta. Erikoislääkärit takapäivystävät sisätauteja, myös etupäivystyksiä voi halutessaan tehdä.
Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Edellytämme erikoislääkärin pätevyyttä ja kokemusta gastroenterologian erikoisalalta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden on koeaika.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja ylilääkäri Mikko Heikura p. 013 330 3075 mikko.heikura@siunsote.fi.
Virkaan haetaan sähköisesti.
Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2406
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!