Erikoislääkärin virka, käsikirurgia (id3695)

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 26.10.2020 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, Käsikirurgia

Tervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista. Tutkimustyön tekoa ja kouluttautumista tuetaan. Yhteistyö eri klinikoiden kanssa toimii erinomaisesti. Sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Tehtävä edellyttää käsikirurgian erikoislääkärin pätevyyttä.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja: vs. kirurgian klinikan ylilääkäri Seija Torssonen seija.torssonen@siunsote.fi p. tai vs. palvelupäällikkö, ylilääkäri Johanna Turtiainen, johanna.turtiainen@siunsote.fi p. 013 330 3990

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 12.10.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3695
  • 12.10.2020 - 26.10.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!