Erikoislääkärin virka, Ortopedia (id2469) - Siun sote

Erikoislääkärin virka, Ortopedia (id2469)

Älä hae meille töihin vaan:
TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA
Kaikki 14 kuntaamme ja erikoissairaanhoito laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa. Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, Ortopedia
Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaala on laajan päivystyksen sairaala, jossa toiminta on edistyksellistä ja monipuolista. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä. Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!
Haemme ortopedien joukkoomme tekonivelkirurgian ja/tai selkäkirurgian osaajaa tai opettelijaa. Ortopedian erikoislääkärin tehtäväkenttä on monipuolinen. Töitä saa tehdä oma osaamistaso huomioiden. Ortopedinen toimintamme jatkuu entisenä, eli teemme käytännössä kaikkea itse. Ortopedian yksikössä on kahdeksan erikoislääkärin virkaa täytettynä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys ortopedian erikoisalalla. Eduksi katsotaan tekonivelkirurgian tai selkäkirurgian osaaminen. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja: ylilääkäri Johanna Turtiainen, johanna.turtiainen@siunsote.fi p. 013 330 3990.
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2469
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!