Erikoislääkärin virka, Urologia (id2470) - Siun sote

Erikoislääkärin virka, Urologia (id2470)

Älä vain hae meille töihin vaan:
TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA
Kaikki 14 kuntaamme ja erikoissairaanhoito laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa. Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, Urologia
Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, jossa toiminta on edistyksellistä ja monipuolista. Yhteistyö muiden erikoisalojen kanssa on sujuvaa ja mutkatonta.
Haemme joukkoomme urologia. Tarjoamme monipuolisen työn kehityksen kärjessä ja hyvät koulutusmahdollisuudet.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Eduksi katsotaan urologian erikoislääkärin pätevyys.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.
Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja ylilääkäri Johanna Turtiainen, johanna.turtiainen@siunsote.fi p. 013 330 3990 sekä ylilääkäri Jukka Kuokkanen jukka.kuokkanen@siunsote.fi p. 013 330 3321.
Virkaa haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2470
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!