Skip to main content
test
Erikoisohjaaja (ID 8219) - Eteva kuntayhtymä

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme ERIKOISOHJAAJAA (AAC) Etevan asiantuntijayksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8. - 15.5.2023. Työsuhteen alkaessa työpisteen sijoituspaikka on Järvenpää.

Tehtävänäsi on antaa tukea asiakaskohtaiseen ja yhteisölliseen puhetta tukevaan ja korvaavaan viestintään. Toimit alasi edustajana moniammatillisissa työryhmissä. Opastat ja koulutat asiakkaita, lähi-ihmisiä ja yhteisöjä AAC-keinojen käytössä ja voit toimia mm. AAC-ryhmien ohjaajana. Työ tapahtuu usein asiakkaan omassa ympäristössään, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Katsomme eduksi oma-aloitteisuuden, valmiuden kehittää työtä yksilökeskeisestä ajattelusta lähtien, hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme kehitysvamma-alan kokemusta ja puhevammaisten tulkkikoulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Erikoisohjaajan (AAC) kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, soveltuva lisäkoulutus ja riittävä työkokemus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava kuntoutusohjaaja Salla Sippola, puh. 040 304 7848.

Hakuaika on 11.5. - 9.6.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Haastattelut tulemme pitämään Järvenpäässä viikoilla 24-25.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.


AVAINSANAT: lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava kuntoutusohjaaja Salla Sippola, puh. 040 304 7848.

Lisätietoja

Hyvää arkea luomassa on Etevan työnantajalupauksen ydin. Siinä tiivistyvät asiat,joita etevalaiset pitävät erityisen tärkeinä. Meillä hyvää arkea luodaan monipuolisella osaamisella, tarttumalla rohkeasti toimeen ja olemalla aidosti asiakkaan kanssa.

Eteva kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb