Erikoissairaanhoitajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Erikoissairaanhoitajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) terapiakeskuksessa on haettavana

ERIKOISSAIRAANHOITAJAN toimi

Tehtävät terapiakeskuksen aikuisten mielenterveysyksikössä keskittyvät vakavista mielenterveysongelmista kärsivien arviointiin, hoitoon ja kuntoutukseen. Työ tehdään moniammatillisessa työryhmässä. Tällä hetkellä toimeen kuuluu työskentely pääosin Nivalassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan tai psykiatrisen erikoissairaanhoitajan tutkinto tai sairaanhoitajan AMK-tutkinto, jossa suuntautuminen psykiatriseen hoitotyöhön sekä ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on 6 kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta on suositeltavaa.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi 31.5.2019 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Terhi Manni p. 08 419 5320
- vastaava hoitaja Elisa Parhiala p. 08 419 5320
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Läs mer

http://www.kalliopp.fi

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Terhi Manni p. 08 419 5320
- vastaava hoitaja Elisa Parhiala p. 08 419 5320
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Adress: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.
Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren