Erikoissuunnittelija

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme tietohallinnon näköalapaikalle!

Haemme ERIKOISSUUNNITTELIJAA Seinäjoen kaupungin tietohallintoon.

Erikoisssuunnittelijan toimi täytetään aluksi määräaikaisena 15.7.2021 saakka, minkä jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen määräajan päätyttyä.

Seinäjoen kaupungin tietohallinto on kaupunkikonsernin sisäinen palveluyksikkö, joka tuottaa palveluja kaupungin organisaatiolle. Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työpaikan kasvukeskuksen tietohallinnon ja digitalisaation kehittämisen ytimessä erilaisissa tietojärjestelmähankkeissa suunnittelu- ja käyttöönottotehtävissä.

Edellytämme osaamista ja työkokemusta uusien teknologioiden käyttöönotosta erityisesti Microsoft- ja Google -ympäristöissä, integraatioiden hallinnasta sekä projektijohtamisesta. Tehtävät edellyttävät kehittävää työotetta, kykyä aikataulutettuun projektityöhön, oma-aloitteista ja ratkaisunhakuista työskentelytapaa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisäksi arvostamme julkishallinnon tuntemusta sekä kokemusta järjestelmähankinnoista ja ohjelmistosuunnittelusta.

Erikoissuunnittelijan toimen kelpoisuusvaatimuksena on alan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus.

Palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES mukaan. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Oletko juuri sinä hakemamme tekevä ja vastuullinen ryhmäpeluri - tehdäänkö diili? Täytä hakemuksesi sähköisesti kuntarekry.fi-palvelussa, työavain 342730 ma 19.4.2021 klo 16:00 mennessä.
Hakuaikaa on jatkettu, aiemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt). Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelu- ja arkkitehtuuripäällikkö Nina Ankkuri, p. 040 590 8937, nina.ankkuri@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Konsernipalvelut
Osoite: Alvar Aallon katu 9 B, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi www.toihinseinajoelle.fi www.avaruudenpaakaupunki.fi www.facebook.com/sjkkaupunki www.twitter.com/Sjkkaupunki www.linkedin.com/company/city-of-seinajoki www.youtube.com/seinajoenkaupunki www.instagram.com/sjkkaupunki

Suggested jobs