Erikoissuunnittelija, Totek hallinto

Suuntaa katseesi uusiin haasteisiin ja hae työhön, jolla on myös merkitystä. Haemme erikoissuunnittelijaa Tyksin Toimenpide-, teho- ja kivunhoitopalveluiden toimialueelle.

Erikoissuunnittelija toimii Totekin johdon tukena toiminnan kehittämisessä ja sujuvoittamisessa sekä laadun hallinnassa. Erikoissuunnittelija toimii tiiviissä yhteistyössä toimialajohtajan, ylihoitajien, kliinisen hoitotyön asiantuntijan, kliinisen hoitotyön opettajan sekä muiden toimialueiden ja eri yksiköiden kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Eduksi luetaan tietojenkäsittelyosaaminen, tiedonhakuosaaminen ja tiedon analysointitaidot, hyvät yhteistyötaidot, verkostoituminen, kirjallinen ja suullinen ilmaisukyky, itseohjautuvuus ja oma-aloitteisuus.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja haastavan tehtävänkuvan Tyksin Totekissa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Hanna Vinberg, p. 050 435 2850.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue TP2 Totek

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs