Erikoissuunnittelija / Viheralueet ja hulevedet

Viheralueet ja hulevedet -yksikkö on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Vastaamme Tampereen kaupungilla tehtävistä ja teetettävistä suunnitelmista, jotka käsittelevät viheralueita, leikkipaikkoja, urheilualueita ja muita julkisia kaupunkitiloja sekä hulevesiin liittyvistä suunnitelmista.

Hae meille erikoissuunnittelijaksi!

Kyseessä on vakituinen tehtävä ja aloitus on sopimuksen mukaan.

Erikoissuunnittelijana olet mukana asemakaavoitushankkeissa ja rakentamisen laaturyhmissä hulevesiasiantuntijana. Toimit asiantuntijana huleveden paikkatietoaineiston muodostamisessa (kuten valuma-aluetiedot, maanpäälliset hulevesirakenteet ja ojat). Vastaat hulevesiverkoston, -altaiden ja ojien kunnossapito-ohjelmien laadinnasta ja päivityksestä sekä hulevesijärjestelmien kunnossapidon seurannasta. Erikoissuunnittelijana tehtäviisi kuuluu myös ojien ja altaiden kunnossapitoon liittyvien sopimusten päivitys sekä Tampereen kaupungin hulevesilaskutuksen hallinnointiin liittyviä tehtäviä että muita huleveden hallinnan tehtäviä. Tuotat sisältöä nettisivuille ja vastaat niiden ajantasaisuudesta. Yhdessä muun hulevesitiimin kanssa vastaat osaltasi sisäisestä ja ulkoisesta neuvonnasta, koulutuksesta ja tiedottamisesta. Lisäksi tehtävään kuuluu Tampereen kaupungin edustamista ja verkostoitumista hulevesiasioissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme vahvaa työkokemusta alalta sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta alan asiantuntijuutta sekä esiintymis- ja neuvottelutaitoa. Arvostamme itseohjautuvaa ja ratkaisuhakuista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa sekä kehittämismyönteistä ja joustavaa asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. suunnittelupäällikkö Timo Koski, puh.050 345 7568 ja erikoissuunnittelija Pekka Heinonen, puh. 040 846 9458.

Hakuaika päättyy 31.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Vs. suunnittelupäällikkö Timo Koski, puh.050 345 7568 ja erikoissuunnittelija Pekka Heinonen, puh. 040 846 9458

Kaupunkiympäristön suunnittelu / Viheralueet ja hulevedet
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats