Erikoistuva lääkäri (2), radiologia

Tervetuloa Vaasan keskussairaalaan!

Merenläheinen ja arvostettu erikoistumissairaalamme on nuorten lääkäreiden arvostama, sillä he ovat jo useana vuonna äänestäneet Vaasan keskussairaalan yhdeksi maamme parhaista koulutuspaikoista. Miltä kannustava ohjaus, kilpailukykyinen palkka ja vaihtelevat kehitysprojektit sinusta kuulostavat? Juuri nyt rakennamme piirin kuntien kanssa yhteistyössä uutta hyvinvointikuntayhtymää, joka aloittaa toimintansa vuoden 2022 alussa. Uudessa kuntayhtymässä tulee olemaan yli 6 000 työntekijää. Haluatko sinä olla yksi heistä?

Haemme
kaksi radiologiaan erikoistuvaa lääkäriä.


Kelpoisuusvaatimus: laillistettu lääkäri.
Kielitaitovaatimus: suomen ja ruotsin kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Kielitaitovaatimuksesta voi sairaalan hallitus myöntää erivapauden.
(Kelpoisuussääntö: www.vaasankeskussairaala.fi/rekrytointi)

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää vaadittava todistus terveydentilastaan. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja.

Sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vaasankeskussairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Reijo Autio
Puh. 040 670 3418
reijo.autio@vp.fi

Vaasan sairaanhoitopiiri
Osoite: Hietalahdenkatu 2-4, 65130 Vaasa

Vaasan keskussairaala tarjoaa laadukasta erikoissairaanhoitoa kahdella kielellä. Lääketieteellinen toimintamme on korkeatasoista, ja sitä leimaa laaja-alainen laatu- ja potilasturvallisuustyö. Tarjoamme 2100 työntekijällemme hyvän työpaikan, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen ja työviihtyvyyteen. Tervetuloa meille!

Suggested jobs