Skip to main content
test
Erikoistuva lääkäri (3), patologian osasto - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme OYS Diagnostiikan osaamiskeskukseen patologian osastolle kolmea (3) patologian erikoisalalle erikoistuvaa lääkäriä. Virat täytetään ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista koulutusta varten asianomaisella erikoisalalla.

Diagnostiikan osaamiskeskuksen patologian osastolla analysoidaan kudos- ja solunäytteitä sekä tehdään ruumiinavauksia. Teemme tiivistä yhteistyötä useimpien erikoisalojen kanssa ja osallistumme meetingtoimintaan. Meillä tehdään myös aktiivista tutkimustyötä. Koulutusjakson aikana koulutamme itse ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua kansallisiin erikoisalan koulutuksiin. Erikoistuville lääkäreille on tarjolla jatkuva erikoislääkärituki.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, aloitteellisuutta ja kykyä toimia osana moniammatillista tiimiä. Osana koulutusta on jatkuva oman työn kehittäminen ja arviointi sekä osallistuminen osaston kehittämistyöhön.

Sähköiseen hakemukseen Lääkäritutkinnot - välilehdelle hakijan tulee täyttää huolellisesti erikoistuvan lääkärin tehtävään tarvittavat työkokemukset. Mikäli palvelut ovat olleet osa-aikaisia, on % - osuus ja työsuhteen kesto kirjattava tarkasti.

Erikoistuvan lääkärin kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ylilääkäri Saila Kauppila, p. 040 134 7206. Sähköposti: Saila.Kauppila@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala , OYS Sairaanhoidon palvelukeskus, OYS Diagnostiikka, Patologia

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb