test
Erikoistuva lääkäri - Kuopion yliopistollinen sairaala

Tule meille erikoistumaan KYS perinnöllisyyslääketieteeseen! Jos haluat päästä osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja kehittyä ammattilaiseksi mielenkiintoisella erikoisalalla, tämä paikka voi olla sinun!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Perinnöllisyyspoliklinikalle haetaan erikoistuvan lääkärin sijaista vuodelle 2022. Kyseessä on vähintään 6 kk sijaisuus, ja mahdollisuus jatkaa erikoistumista perinnöllisyyslääketieteen erikoisalalle. Yksikössä toimii 3 perinnöllisyyslääketieteen erikoislääkäriä ja 1 erikoistuva lääkäri. Työhön kuuluu potilasvastaanottoa, muiden erikoisalojen konsultointia ja työskentelyä osana moniammatillista työyhteisöä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Erikoistuvan lääkärin sijaisuuden kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Palkkaus määräytyy kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja antaa ylilääkäri Tanja Saarela p. 040 717 2310, tanja.saarela@kuh.fi

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb