Skip to main content
test
Erikoistuva lääkäri: akuuttilääketiede, Joensuu (id6894) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN KESKUSSAIRAALAAN TÖIHIN!

Siun sote on perustettu jo 2017, joten hyvinvointialueen aloittaminen on meillä jouhevaa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan.

Siun sotessa on haettavana 8.12.2022 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN virka, akuuttilääketiede

Laajan päivystyksen keskussairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa. Sairaalaamme valmistui helmikuussa 2020 uudet ja modernit tilat yhteispäivystykselle. Meillä on Sinulle varattuna työohjelmassa päivä viikossa koulutusta.

Haemme Joensuuhun, Pohjois-Karjalan keskussairaalan yhteispäivystykseen akuuttilääketieteeseen erikoistuvaa lääkäriä. Toivotamme Sinut tervetulleeksi työskentelemään mukavaan työyhteisöön kokeneen henkilökunnan kanssa! Lääkäri työskentelee yhteispäivystyksessä, ensisijaisina työtehtävinään operatiivinen ja konservatiivinen linja sekä päivystysosasto. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä myös itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!

Koulutuksen edetessä pääset myös harjoittelemaan päivystyksen operatiivista johtamista vastuulääkärin työnkuvassa. Keväällä 2023 meillä aloittaa uusi ensihoidon vaativien tilanteiden yksikkö, jonka kanssa akuuttilääkärit tekevät tiivistä yhteistyötä. Yhteispäivystyksellä on akuuttilääketieteen erikoistumiskoulutuksen koulutusoikeudet. Meillä voit suorittaa monipuolisen ja huolellisesti suunnitellun erikoistumiskoulutuksen kokonaisuudessaan, yliopistopalveluita lukuun ottamatta.

Yhteispäivystyksellä on akuuttilääketieteen erikoistumiskoulutuksen koulutusoikeudet. Meillä voit suorittaa monipuolisen ja huolellisesti suunnitellun erikoistumiskoulutuksen kokonaisuudessaan, yliopistopalveluita lukuun ottamatta.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Arvostamme oma-aloitteisia, haasteita pelkäämättömiä, oppimaan ja kehittymään innostuneita työntekijöitä!

Virassa on koeaika, ja virka täytetään sopimuksen mukaan määräaikaisesti enintään erikoislääkärikoulutuksen edellyttämälle ajalle. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.

Kysy lisätietoja: osastonylilääkäri Heljä Vänni helja.vanni@siunsote.fi 013 330 4054 tai palvelupäällikkö, ylilääkäri Terhi Savolainen terhi.savolainen@siunsote.fi 013 330 3813

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 24.11.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6894
  • 24.11.2022 - 8.12.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb