Skip to main content
test
Erikoistuva lääkäri: fysiatria, Joensuu (id6646) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN KESKUSSAIRAALAAN TÖIHIN!

Siun sote on perustettu jo 2017, joten hyvinvointialueen aloittaminen on meillä jouhevaa. Elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan.

Siun sotessa on haettavana 9.10.2022 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN virka, fysiatria

Erikoistuvan lääkärin virka on fysiatrian poliklinikassa, Joensuussa. Fysiatrian poliklinikka tuottaa fysiatrian erikoislääkäripalveluita maakunnallisesti Pohjois- Karjalan alueelle. Fysiatrian poliklinikka kuuluu kuntoutuksen asiantuntijapalveluihin ja on osa terveys- ja sairaanhoitopalveluiden toimialuetta. Sairaalassamme on hyvät konsultaatiomahdollisuudet ja fysiatrialla hyvät yhteistyökuviot keskeisimpien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Eduksi katsotaan koulutusoikeus tai vakaa aikomus erikoistua fysiatrian erikoisalalle.

Virassa on koeaika ja virka täytetään sopimuksen mukaan määräaikaisesti enintään erikoislääkärin koulutuksen edellyttämälle ajalle.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja: kuntoutuksen ylilääkäri, palvelupäällikkö Iiro Hartikainen p. 013 330 7927 iiro.hartikainen@siunsote.fi tai apulaisylilääkäri, fysiatrian erikoislääkäri Laila Mannismäki p. 013 3307947 laila.mannismaki@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 19.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6646
  • 19.9.2022 - 9.10.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb