Erikoistuva lääkäri, geriatria (jatkuva haku)

Ansök senast  31.8.2024 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee geriatriaan erikoistuvia lääkäreitä määräaikaisiin virkasuhteisiin ikääntyneiden palveluihin.

Ikääntyneiden palveluita kehitetään Eloisassa vauhdilla ja olennaisena osana tässä on omana toimintana hoidettavan lääkärityön osuuden kasvattaminen aikaisemmasta. Toiminnan laadukas koordinointi, vaikuttavuuden kehittäminen ja prosessien toimivuus sekä hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeää.

Voimme taata sinulle Eloisassa mielenkiintoisen, vaihtelevan ja opettavaisen erikoistumispolun, jossa et jää koskaan vaille kokeneemman kollegan tukea. Työnkuvasi räätälöidään vastaamaan toiveitasi ja erikoistumiskoulutuksesi vaihetta. Geriatrian erikoistumispalvelua voi Eloisassa suorittaa esimerkiksi akuutti- ja kuntoutusosastoilla, geriatrisissa arviointi- ja jaksohoitoyksiköissä, kotihoidossa, palvelutaloissa, palliatiivisessa keskuksessa ja muistipoliklinikalla. Reunapalvelut järjestetään joustavasti. Geriatrikouluttajat löytyvät Mikkelistä, Savonlinnasta ja Pieksämäeltä.

Tarjoamme sinulle perusasioiden kuten hyvän palkan, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi monipuolisen työnkuvan ja hyvän, kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi. Esihenkilöllesi sinun työhyvinvointisi on sydämen asia muutoinkin kuin juhlapuheissa.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Tulevaisuudessa panostus talon sisäiseen koulutukseen lisääntyy.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta. Halutessasi voit kuitenkin osallistua hyvinvointialueen yle-päivystyksiin. Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä.

Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu. Eloisan toiminta-ajatus on Myö yhessä! - Tule tekemään se kanssamme todeksi!

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä saat ylilääkäriltä Kati Päivärinnalta, puh. 044-4172960 tai kati.paivarinta@etelasavonha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare

Vi uppdaterar Kuntarekry den 17 juni kl. 17 - 23. Du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar under avbrottet.