Skip to main content
test
Erikoistuva lääkäri, koulutusvirka - Porin kaupunki

Tule erikoistuvaksi lääkäriksi Porin perusturvan sairaalaan!

Haemme kahta erikoistuvaa lääkäriä Porin perusturvan sairaalaan osastotyöhön. Sairaalassa toimivat akuutit sisätautien lyhytaikaisosastot ja geriatriset kuntoutusosastot sekä vastaavat poliklinikat. Kotona asumista tukee myös akuutti kotikeskus. Sairaalassamme on hyvä seniorituki kaikilla erikoisaloilla.

Palvelu soveltuu sisätauteihin, geriatriaan tai yleislääketieteeseen erikoistuvalle tai muuhun erikoistumiseen sisältyvänä palveluna. Erikoistuvan lääkärin työnkuvaan kuuluu osastotyötä ja halutessaan voi toimia myös akuuttikotikeskuksessa, esim. kotisairaalassa. Joka osastolla on osastonylilääkäri tukena työssä. Vapaamuotoinen sairaalapäivystys on arkisin klo 15-21 ja viikonloppuna ja pyhinä klo 9-21. Korvaus on paikallissopimuksen mukainen.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Virassa toimiminen edellyttää Tartuntalain (1227/2016) 48§ mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan täyttymistä

Erikoistuvan lääkärin määräaikainen koulutusvirka täytetään ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista koulutusta varten.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989, p. 044 701 1852 ja p. 044 701 3421.

Lisätietoja

https://www.pori.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sairaalapalvelut, ylilääkäri Jaana Porri p. 044 701 0559

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen


Osoite: Maantiekatu 31, 28100 Pori

Rekommenderade jobb