Erikoistuva lääkäri, Lastentaudit

Haemme lastentaudeille erikoistuvaa lääkäriä!

Seinäjoen keskussairaala on viiden tähden koulutuspaikka! Seinäjoen keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala. Lasten ja nuorten toimintayksikössä on mahdollisuus hoitaa ja oppia monipuolisesti lastentautien keskeisiä asioita päivätyössä ja päivystyksessä. Meillä on 12 lastentautien erikoislääkärin ja kolme lastenneurologin virkaa. Mielenkiintoista ja monipuolista työtä on oppimassa lisäksi 3-5 erikoistuvaa lääkäriä.

Toimintayksikössämme on lasten ja nuorten poliklinikka, osasto ja päiväsairaala ja kotisairaala sekä vastasyntyneiden teho-osasto ja lastenneurologian yksikkö. Erikoistuva lääkäri työskentelee osastoilla erikoislääkärin työparina ja poliklinikoilla, päiväsairaalassa on erikoislääkäri erikoistuvan lääkärin konsulttina. Erikoistuvan lääkärin työhön kuuluu aktiivipäivystys. Päivystyksiä on 2-4/kk. Erikoistuvalla lääkärillä on aina erikoislääkäri takapäivystäjänä.

Yksikössämme on monipuolisesti omaa koulutusta ja osallistumme etänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lastentautien meeting- ohjelmaan. Yksikkömme kaikilla lääkäreillä on mahdollisuus osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin 10 päivänä vuosittain.

Seinäjoelle on vuoden 2020 alusta perustettu viisivuotinen lasten terveyden edistämisen professuuri. Professorilla on osa-aikainen virka lasten ja nuorten toimintayksikössä ja hän osallistuu yksikön koulutuksiin ja kehittämiseen.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun lääkärin pätevyys.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja paikallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 5.10.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Kirsi Nuolivirta
puh. 050 474 3371
kirsi.nuolivirta(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Lastentaudit
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki