Erikoistuva lääkäri, Naistentaudit

Tule meille erikoistuvaksi lääkäriksi naistentautien ja synnytysten erikoisalalle! Jos haluat päästä osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja kehittyä ammattilaiseksi monipuolisella erikoisalalla, tämä paikka voi olla sinun!

Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa synnytysten ja naistentautien alalla korkean tason terveyspalveluja läpi naisen elämänkaaren: lapsettomuushoidoista ja sikiölääketieteestä aina vaihdevuosi-ikään ja gynekologisen syövän eri hoitomuotoihin. Nyt meillä on haettavana erikoistuvan lääkärin sijaisuuksia.

Aloittaessasi työt tarjoamme sinulle kahden viikon perehdytysjakson. Meillä on täällä mukavat työkaverit ja leppoisa tunnelma, ketään ei jätetä yksin puurtamaan! Opetus erikoisalallamme on korkeatasoista.

Olisiko tämä työ ja työyksikkö sinua varten?

Erikoistuvan lääkärin sijaisuuden vähimmäisvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus on Lääkäreiden kunnallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Sijaisuuden alustava kesto on 3.5.-30.8.2021, mutta jatko myös tämän jälkeen on mahdollista.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/naistentaudit

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja sijaisuuksista voi tiedustella ylilääkäri Marjo Tuppuraiselta, puh. 044 7172330, marjo.tuppurainen(at)kuh.fi tai erikoislääkäri, koulutusvastuulääkäri Anna Säisältä 044 7175503, anna.saisa (at)kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!