Erikoistuva lääkäri naistentautien vastaanotto - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Erikoistuva lääkäri naistentautien vastaanotto - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Erikoistuvan lääkärin tehtävät naistentautien ja äitiyshuollon toiminta-alueella. Haemme joukkoomme innokasta osaajaa oppimaan ja/tai syventämään taitojaan naistentautien ja äitiyshuollon toiminta-alueella.
Ylä-Savon SOTE rakentaa aktiivisesti tulevaisuuden SOTE keskusta, jossa perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut ovat integroitu potilasta hyödyttävällä tavalla.
Naistentautien- ja äitiyspoliklinikan vastaanotto ja äitiys-/ehkäisyneuvolan toiminnot ovat lähellä toisiaan. Naistentautien vastaanotolla tehdään pientoimenpiteet paikallispuudutuksessa. Äitiysvastaanotolla on raskauden UÄ tutkimukset ja UÄ seulonnat. Erikoistuvan lääkärin työhuone sijaitsee naistentautien erikoislääkärin työhuoneen vieressä, joten konsultointi ja käytännön oppiminen on sujuvaa. Koulutuksen aikana naistentautien erikoislääkäri on tutorina/ohjaajana.

Palvelu voidaan lukea naistentautien erikoistumispalveluun 6 kk tai vastaavasti erikoistumisjakso on hyödynnettävissä muiden erikoisalojen reunapalveluksi.
Työaika on joustavasti neuvoteltavissa. Tarjoamme mahdollisuuden pitää iltavastaanottoa paikallissopimuksella sovituin työehdoin (ma-to klo 16-18) ja halutessasi voit osallistua päivystystoimintaan. Työntekijän on jatkossa mahdollista kartuttaa myös muiden erikoisalojen palvelua Ylä-Savon SOTE:n palveluksessa (yleislääketiede, sisätaudit, geriatria, ihotaudit, KNK, radiologia, psykiatria).

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys

Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme Sinulle moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä järjestää kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristönsuojelun ja terveysvalvonnan palvelut jäsenkuntiensa Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän n. 38 000:lle asukkaalle.

Lisätietoja antaa ylilääkäri Julia Laamanen p. 044 5931009, julia.laamanen@ylasavonsote.fi.
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä

Terveyspalvelut, Poliklinikat
Adress: Meijerikatu 2, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä järjestää kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristönsuojelun ja terveysvalvonnan palvelut jäsenkuntiensa Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän n. 38 000:lle asukkaalle. Organisaatiomme on mukana aktiivisesti kehittämässä tulevaisuuden toimintamalleja uusiutuvan lainsäädännön hengessä. Olemme mukana valtakunnallisessa valinnanvapaus pilottihankkeessa sekä SITRA:n rahoittamassa SOTEUTTAMO-kehityshankkeessa.

Mer om arbetsgivaren