test

Erikoistuva lääkäri, Psykiatria

Hakuaika päättyy  20.2.2023 14:00

Kiinnostaisiko työ psykiatrialla?

Tyks Psykiatria tarjoaa monipuolisia työtehtäviä kehittyvällä erikoisalalla ja työtehtäviä löytyy organisaatiomme eri alueilta sekä avohoidosta että osastoilta. Työkokemus esimerkiksi mielialahäiriöiden tai päihdehäiriöiden parissa on arvokas lisä yleislääkärille ja työterveyslääkärille. Geriatriasta kiinnostuneelle löytyy töitä vanhuspsykiatrialta ja lastenlääkäriksi haluava on tervetullut lastenpsykiatrialle! Neurologiaan erikoistuva voi kartuttaa neuropsykiatrista osaamista useammalla palvelualueella. Mielenterveyden häiriöt ovat yksi nopeimmin kasvavista kansanterveyshaasteista ja työkokemus niiden parissa on kysyttyä!

Työnhakijan toiveita kuunnellaan tarkalla korvalla ja työtehtävissä on valinnan varaa!

Kelpoisuusvaatimuksena on Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti - ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät

Jussi Vaahtovuo, Jussi.vaahtovuo@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan