Skip to main content
test
Erikoistuva lääkäri: silmätaudit, Joensuu (id6644) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN KESKUSSAIRAALAAN TÖIHIN!

Siun sote on perustettu jo 2017, joten hyvinvointialueen aloittaminen on meillä jouhevaa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan.

Siun sotessa on haettavana 9.10.2022 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN määräaikainen virka, Silmätaudit

Työpaikka sijaitsee Joensuussa, Pohjois-Karjalan keskussairaalan silmätautien klinikassa. Toimimme hienoissa ja moderneissa tiloissa. Klinikkamme on monipuolinen ja teemme myös glaukooma- sekä lasiais- ja verkkokalvokirurgiaa. Tarjoamme Sinulle monipuolisen työnkuvan ja hyvän koulutuksen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Eduksi katsotaan koulutusoikeus tai vakaa aikomus erikoistua silmätautien erikoisalalle.

Virassa on koeaika ja virka täytetään sopimuksen mukaan määräaikaisesti enintään erikoislääkärin koulutuksen edellyttämälle ajalle. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä. Siun sotelta löytyy myös edullisia kalustettuja soluasuntoja 130€/kk.

Kysy lisätietoja silmätautien ylilääkäri Antti Arkko, antti.arkko@siunsote.fi p. 013 330 3870

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 19.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6644
  • 19.9.2022 - 9.10.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb