Skip to main content
test
Erikoistuva lääkäri, yleislääketiede ja työterveyshuolto - Järviseudun työterveys Oy

Haemme erikoistuvaa lääkäriä työkaveriksemme työterveyshuollon pariin Järviseudun Työterveyteen. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tule osaksi mukavaa työyhteisöä ja tekemään työtä aikuispotilaiden pariin. Työ soveltuu vastavalmistuneelle sekä kokeneemmalle lääkärille, työnkuva on muokattavissa jonkin verran osaamisen mukaan. Käytössäsi ovat laajat laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä kliinisen fysiologian tutkimukset.

Nimeämme sinulle oman ohjaavan lääkärin ja saatavilla on aina myös muuta senioritukea. Työssä apunasi on moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat psykiatrinen sairaanhoitaja, psykologi, työterveyshoitaja ja työfysioterapeutti. Käytössäsi on myös hyvät konsultaatiomahdollisuudet mm. fysiatrian ja psykiatrian erikoislääkäreille.

Meillä voit suorittaa YEK-opinnoista 3 kuukautta yleislääketieteen eriytyvää palvelua työterveyshuollon erikoisalalla ja 6 kuukautta muuta palvelua.

Meillä on myös työterveyshuollon erikoislääkärin koulutusoikeudet. Voit suorittaa työterveyshuollon erikoistumispalveluja; käytännön koulutuksesta 6 kuukauden koejakson lisäksi 24 kuukauden työterveyshuoltojakson. Pidemmissä työsuhteissa tarjoamme myös Työterveyslaitoksen 15 opintopisteen pätevöittävän koulutuksen, josta hyväksytään 100 teoriatuntia.

Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Edellytämme myös tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://jarviseudun-kallavedentyoterveys.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Anne Juntunen, p. 044 7918 200, anne.juntunen@jstt.fi tai apulaisylilääkäri Riitta-Liisa Rissanen, p. 044 7918 243, riitta-liisa.rissanen@jstt.fi.

Lisätietoja

Järviseudun työterveys Oy

Järviseudun Työterveys Oy vastaa omistajiensa Kuopion ja Varkauden kaupunkien, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin sekä Siilinjärven ja Tuusniemen kuntien työntekijöiden kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta. Toimipisteverkosto kattaa kaikki omistajakunnat. Vuoden 2023 alusta alkaen Järviseudun Työterveys Oy vastaa koko Pohjois-Savon hyvinvointialueen työntekijöiden työterveyshuollosta ja uusi toimipiste avataan ainakin Lapinlahdelle. Lisäksi asiakkaina on yksityisiä yrityksiä sisaryhtiön Kallaveden Työterveys Oy:n kanssa. Työntekijöitä on noin 80.


Osoite: Viestikatu 7 B, 70600 Kuopio

Rekommenderade jobb