Erikoistuvan lääkärin määräaikainen virka, fysiatria (id2431) - Siun sote

Erikoistuvan lääkärin määräaikainen virka, fysiatria (id2431)

TERVETULOA SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!
Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan, jossa on aidosti neljä vuodenaikaa. Meillä elät lähellä huikeita ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Kaikki 14 kuntaamme laittoi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen sairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi.
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN määräaikainen virka, Fysiatria
Erikoistuvan lääkärin virka on fysiatrian poliklinikalla, Joensuussa. Virka täytetään kahden vuoden määräajaksi. Virka täytetään sopimuksen mukaan, mutta viimeistään keväällä 2020. Fysiatrian poliklinikka tuottaa fysiatrian erikoislääkäripalveluita maakunnallisesti Pohjois-Karjalan alueelle. Fysiatrian poliklinikka kuuluu kuntoutuksen asiantuntijapalveluihin ja on osa terveys- ja sairaanhoitopalveluiden toimialuetta. Sairaalassamme on hyvät konsultaatiomahdollisuudet ja fysiatrialla hyvät yhteistyökuviot keskeisimpien yhteistyökumppaneiden kanssa.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Itä-Suomen yliopisto hyväksyy fysiatrian sairaalapalveluista kaksi (2) vuotta erikoistumiseen.
Määräaikaisessa virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Noudatamme palkkauksessa lääkärisopimusta.
Kysy lisätietoja: kuntoutuksen ylilääkäri, palvelupäällikkö Iiro Hartikainen p. 013 330 7927 iiro.hartikainen@siunsote.fi sekä apulaisylilääkäri, fysiatrian erikoislääkäri Laila Mannismäki p. 013 3307947 laila.mannismaki@siunsote.fi.
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2431
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!