Erikoistuvan lääkärin virka, Akuuttilääketiede (id3601)

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 11.10.2020 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN virka, akuuttilääketiede

Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa. Sairaalaamme valmistui helmikuussa 2020 uudet ja modernit tilat yhteispäivystykselle.

Haemme Joensuuhun, Pohjois-Karjalan keskussairaalan yhteispäivystykseen akuuttilääketieteeseen erikoistuvaa lääkäriä. Toivotamme Sinut tervetulleeksi työskentelemään mukavaan työyhteisöön kokeneen henkilökunnan kanssa! Lääkäri työskentelee yhteispäivystyksessä, ensisijaisina työtehtävinään operatiivinen ja konservatiivinen linja sekä päivystysosasto. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä myös itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Arvostamme oma-aloitteisia, haasteita pelkäämättömiä, oppimaan ja kehittymään innostuneita työntekijöitä!

Katso video uusista tiloista:


Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.

Kysy lisätietoja palvelujohtaja, ylilääkäri Susanna Wilen, susanna.wilen@siunsote.fi p. 013 330 4042.

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3601
  • 14.9.2020 - 11.10.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!