Erikoistuvan lääkärin virka, Gastroenterologia (id2405) - Siun sote

Erikoistuvan lääkärin virka, Gastroenterologia (id2405)

Älä vain hae meille töihin, vaan
TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA
14 kuntaamme ja erikoissairaanhoito laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen keskussairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi.
Tervetuloa Joensuuhun iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan, jossa elät lähellä huikeita ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Meillä on aidosti neljä vuodenaikaa.
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN virka, Gastroenterologia
Meillä Pohjois-Karjalan keskussairaalassa halutaan aktiivisesti huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Yksin ei tarvitse työskennellä, vaan tukena on yhteen hiileen puhaltava ja opetusmyönteinen tiimimme. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä ja hyvät koulutusmahdollisuudet.
Vatsakeskuksessamme saa erikoislääkärin ohjauksessa monipuolisen koulutuksen gastroenterologiaan. Myös runkokoulutus sisätaudeilla järjestyy helposti. Sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala. Päivystys on erikoisalapäivystystä sisätaudeilla ja määrältään kohtuullista, jaettu enintään 13 tunnin jaksoihin. Erikoistuvalla lääkärillä on käytettävissä hyvät sisäiset konsultaatiomahdollisuudet ja kollegoiden tuki.
Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Eduksi katsotaan kokemus sisätautien ja gastroenterologian erikoisalalla. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden on koeaika.
Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Autamme myös asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja ylilääkäri Mikko Heikura p. 013 330 3075 mikko.heikura@siunsote.fi.
Virkaa haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2405
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!