Erikoistuvan lääkärin virka, Lastentaudit (id3465)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 11.10.2020 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN virka, lastentaudit

Tervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Joensuun keskussairaalapalvelujen konservatiivisella palvelualueella lastenkeskuksessa on haettavana erikoistuvan lääkärin virka, lastentaudit. Lastenkeskukseen kuuluvat sekä lastentaudit että -neurologia. Lastentaudeilla työskentelevät ylilääkäri (lastenallergologi), kaksi apulaisylilääkäriä (neonatologi ja gastroenterologi) sekä 7 erikoislääkäriä (mm. endokrinologi). Lastenneurologialla työskentelevät ylilääkäri ja erikoislääkäri. Lisäksi työskentelee 3 erikoistuvaa lääkäriä.

Erikoistuvat lääkärit perehdytetään hyvin ja he työskentelevät erikoislääkärien kiinteässä ohjauksessa. Meillä on mukavat työkaverit, hyvä kollegoiden tuki, monipuolista osaamista ja tekemisen meininki. Myös osa-aikaisuus on mahdollista. Klinikkamme on todettu erinomaiseksi kouluttajatahoksi NLY:n kyselyssä. Siirryimme hiljattain upouusiin tiloihin J2-laajennukseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti.

Virka täytetään 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Lisätietoja antavat lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen p. 013 330 3768, tiina.reijonen@siunsote.fi sekä apulaisylilääkäri Mari Juuti p. 013 330 3152, mari.juuti@siunsote.fi. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Voimme huomioida kiinnostuksen kohteitasi työnkuvassa ja koulutuksessa.

Tehtävään haetaan sähköisesti

Joensuussa 3.8.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3465
  • 3.8.2020 - 11.10.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen p. 013 330 3768, tiina.reijonen@siunsote.fi sekä apulaisylilääkäri Mari Juuti p. 013 330 3152, mari.juuti@siunsote.fi. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Voimme huomioida kiinnostuksen kohteitasi työnkuvassa ja koulutuksessa.

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!