Erikoistuvat lääkärit (3), kirurgian vastuuyksikkö

Kelpoisuutena erikoistuvan lääkärin virkoihin on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys, suoritettu erikoistumiseen kuuluva perusterveydenhuollon palvelu sekä yliopiston myöntämä opinto-oikeus jollekin kirurgian erikoisalalle. Kyseessä ovat vakinaiset määräaikaiset kirurgian koulutusvirat.

Virkoihin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Viroissa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Kirjalliset hakemukset sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Kirurgiylilääkäri Antti Hietaranta, p. 044 791 5275, antti.hietaranta@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala
Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats