test

Erikoistuvat lääkärit, akuuttilääketieteen yksikkö

Ansök senast  31.12.2023 23:59

Etelä-Karjalan hyvinvointialue EKHVA hakee kahta (2) akuuttilääketieteeseen erikoistuvaa lääkäriä 2.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Saimaan rannalla ultimaattisen zen-mielentilan kehdossa on nyt mahdollista erikoistua aloista jaloimpaan - akuuttilääketieteeseen. Akuuttierikoistuvana toimit virka-aikaan akuuttilääkärin työparina ensihoidossa ja päivystyksessä. Akuuttilääketieteen yksikössä työskentelee akuuttilääketieteen erikoislääkäri ja yksi erikoistuva. Ensihoitolääkäriyksikössä on töissä 5 erikoislääkäriä. Päivystyksemme on yhteispäivystys, jossa työskentelevät yleislääketieteen, kirurgian, sisätautien, neurologian ja lastentautien päivystäjät. Konsultaatiokynnys on matala ja haluamme kouluttaa sinusta raudanlujan ammattilaisen. Jokaisen erikoistuvan lääkärin koulutusjakso suunnitellaan yksilöllisesti reunapalvelut huomioiden.

Miksi just meille?

- Me haluamme aidosti kouluttaa sinua
- Työ virka-aikaan, klo 8-16 välillä
- Mahdollisuus päivystää, jos haluat
- Helppo arki ja lyhyet välimatkat (juna Helsinkiin 2 h)

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työtä tehdään virka-aikaan ja halutessasi voit lisäksi tehdä ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksiä. Päivystysajan työstä kertyy korkeamman palkan ohella aktiivivapaata.

Järjestämme sinulle halutessasi esimerkiksi tutustumisjakson päivystystyöskentelyyn. Autamme myös mielellämme käytännön asioiden järjestelyssä, kuten asunnon hankinnassa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §) sekä hyvä suomen kielen taito. Virassa 4 kk koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Virkoihin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu alla olevasta linkistä Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Rekrytointipalkkiokampanjaan, joka on käynnissä 31.12.2023 asti.

https://www.ekhva.fi/hyvinvointialue/hyvinvointialue/tyo-ekhvalla/avoimet-tyopaikat/


Läs mer

http://www.ekhva.fi

Ylilääkäri Pekka Korvenoja, pekka.korvenoja@ekhva.fi, p. 040 139 0451
Osastonylilääkäri Fatih Aydin, fatih.aydin@ekhva.fi, p. 040 842 2322

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa.

Läs om arbetsgivare