Skip to main content
test
Erilaisia työtehtäviä ikäihmisten palveluissa - Lapuan kaupunki

Sote-alan ja tukipalveluiden työtehtävät palveluasumisessa ja kotihoidossa, kesto sopimuksen mukaan


Oletko kiinnostunut keikkatyöstä, osa-aikatyöstä tai määräaikaisista sijaisuuksista ikäihmisten parissa?
Haemme osaajia joukkoomme erilaisiin työtehtäviin ikäihmisten palveluiden vastuualueella niin kotihoidossa kuin asumispalveluyksiköissä - voisiko tässä olla mahdollisuus juuri sinulle?

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia töitä valmiille sote-alan ammattilaisille (lähihoitaja, sairaanhoitaja, geronomi) sekä alan opiskelijoille. Lisäksi tarjoamme työtä hoiva-avustajille ja laitoshuoltotyön ammattilaisille. Alla palveluasumisyksikössä työskennellyt Venla kertoo kokemuksestaan kesätyöntekijänä.

Kesätyöntekijä Venla: Kesän aikana opin paljon uutta. Työkaverit ottivat hyvin mukaan, oli kiva tulla töihin. Omat toiveeni otettiin hyvin huomioon työvuorotoiveissa.

Vastaavanlaisia tarinoita syntyy meillä jatkuvasti. Seuraavaksi lisätietoa siitä, miten voisit liittyä iloiseen joukkoomme ja tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa.

Pyydämme hakiessasi kertomaan, että millaista ja minkä kestoista työtä olet etsimässä. Voit myös ilmaista hakiessasi yksiköt, joihin ensisijassa toivoisit töihin.

Hakemuksesi voit mielellään jättää Kuntarekryn kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen tapani.ikola@lapua.fi.

Tehtävän hoito edellyttää tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista suojaa. Palkkaus ja työehdot ovat SOTE-sopimuksen mukaiset. Tehtävien kesto sovitaan aina erikseen hakijan kanssa yhdessä.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ikäihmisten palveluiden vastuualue, ikäihmisten palvelujohtaja Tapani Ikola, puh. 044 438 4171, tapani.ikola@lapua.fi,
mirka.iskala-lappalainen@lapua.fi, paivi.lepisto-leikkola@lapua.fi, maritta.hannila@lapua.fi, leena.kylkisalo@lapua.fi, katri.lahdensuo@lapua.fi, kirsi.kemppainen@lapua.fi ja anne.kankaanpaa@lapua.fi

Lisätietoja

Lapuan kaupunki, Perusturvakeskus

Lapua on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työilmapiirimme on kannustava ja innostava.


Osoite: Sairaalantie 5, 62100 Lapua

Rekommenderade jobb