Erityisasiantuntija, Hyvinvointi ja työllisyys

Erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluvat asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseen liittyvät tehtävät, yhteistyö järjestöjen kanssa, hyvinvoinnin edistämisen palvelujen hankkeistaminen, Turun kaupungin ja WHO:n välinen yhteistyö sekä muut esimiehen määräämät tehtävät. Tehtävien vaativuuden vuoksi ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä englannin kielen taito ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiselle.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.
Lisäksi edellytetään hyvää englannin kielen taitoa ja yhteistyötaitoja.

Eduksi luetaan turkulaisten hyvinvointia vahvistavien asioiden tuntemus sekä hankeosaaminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen asiantuntijatehtävän, jonka tavoitteena on parantaa turkulaisten hyvinvointia. Sijaisuus liittyy äitiyslomaan ja on todennäköistä, että sijaisuus jatkuu keväälle 2022.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Maarit Luukkaa, kehittämispäällikkö, 0500 825532, maarit.luukkaa@turku.fi
Laura Luukkonen, hyvinvoinnin erityisasiantuntija, 040 1788926,
laura.luukkonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Konsernihallinto, Johdon tuki, Elinkeinot, hyvinvointi ja osaaminen, Hyvinvointi ja työllisyys
Osoite: Yliopistonkatu 27, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Suggested jobs