Skip to main content
test
Erityisasiantuntija, kiertotalous - Esbo stad

Espoon tavoitteena on olla Euroopan kestävin kaupunki nyt ja tulevaisuudessa. Työskentelemme yhdessä kumppaneiden ja asukkaiden kanssa Espoo-tarinan arvojen ja päämäärien toteuttamiseksi. Tavoittelemme hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. Kehitämme ratkaisuja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden edelläkävijänä. Vahvistamme kestävää kasvua, elinvoimaa ja hyvinvointia.

Haemme kiertotalouden erityisasiantuntijaa Kestävän kasvun kehitysympäristöjen toteutuspolku (KETO) -hankkeeseen. Kyseessä on Espoon kaupungin, VTT:n, Aalto-yliopiston ja Omnian yhteishanke, joka edistää Suomen kestävän kasvun ohjelman tavoitteita vahvistamalla yksityisiä ja julkisia kumppanuuksia ja kehittämällä tutkimusinfrastruktuuria kohti vihreän siirtymän ja digitaalisuuden kasvavia markkinoita. Hankkeessa toteutetaan sekä nopeasti käyttöönotettavia ratkaisuja että luodaan edellytyksiä tulevaisuuden työpaikoille ja kilpailukyvylle.

Hankkeessa toteutetaan rakentamisen kiertotalouden sekä kestävien ruokajärjestelmien ratkaisuja. Hankkeen toiminta keskittyy erityisesti kehitysympäristöjen eli Keran, Kiviruukin ja Otaniemen kiertotalouden ratkaisujen kehittämiseen.

Erityisasiantuntijana tehtäviäsi ovat:
- kiertotalousratkaisujen edistäminen KETO-hankkeessa
- yhteistyö Keran kehittäjien, hankekumppaneiden ja yritysten kanssa.
- Kiviruukin Clean Tech Gardenin toiminnallisuuden kehittäminen
- osallistuminen Espoon kiertotalouden paikalliseen, alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön ja sen edistämiseen

Työpaikan nimi ja osoite: Kestävän kehityksen osaamiskeskus, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo.

Työaika: 36 h 15 min viikossa.

Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Etsimme taitavaa verkostoitujaa, joka haluaa kehittää kiertotalouden toimintaa Espoossa. Sinulla on kokemusta ja/tai koulutusta vähintään yhdeltä kiertotalouden alueelta. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Käytämme työkielinä suomea ja englantia.

Erityisesti arvostamme ruokajärjestelmien ja biokiertotalouden osaamista.

Työskentelet kestävän kehityksen osaamiskeskuksessa Espoon kaupungin konsernihallinnossa. Tarjoamme merkityksellistä työtä edelläkävijäratkaisuiden parissa sekä innostuneen työyhteisön tuen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kestava-kehitys

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kehittämispäällikkö Mari Päätalo, puh. 040 639 4550, tiistaina 12.7. klo 14.30-15.30 ja kehittämispäällikkö Reettä Jänis, puh. 040 551 9484, maanantaina 1.8. klo 9.30-10.30.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Hallinto ja kehittäminen, Strategia, Kestävän kehityksen osaamiskeskus

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta


Osoite: Virastopiha 2 C, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb