Erityisasiantuntija / Työllisyys- ja kasvupalvelut

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Työllisyys- ja kasvupalveluissa on haettavana erityisasiantuntijan vakituinen toimi. Tehtävä sijoittuu kasvupalvelukokonaisuuteen.

Erityisasiantuntija kehittää yrityspalveluja yritysten eri elinkaaren vaiheisiin, erityisesti yritysten alkuvaiheen palveluja, kasvua edistävien verkostojen ja ekosysteemien edistämiseksi ja tukemiseksi sekä muodostaa laaja-alaiset verkostot ratkaisumallien järjestämiseksi. Erityisasiantuntija järjestää yritysten osaamis- ja palvelutarpeiden ennakointia sekä tekee verkostoyhteistyötä keskeisten yrityspalvelujen järjestäjäkumppaneiden kanssa. Tehtävään kuuluu tuotteiden, palveluiden, palveluprosessien kehittäminen sekä hankinnat erityisasiantuntemuksen mukaisissa teemoissa. Erityisasiantuntija toimii kiinteässä yhteistyössä kaupungin muiden yrityspalvelua järjestävien ja tuottavien ryhmien kanssa sekä edistää erityisasiantuntemuksen mukaisissa teemoissa vaikuttavien ratkaisumallien syntymistä sekä Tampereen kaupungissa että kansallisella tasolla. Lisäksi hän kehittää ja toimeenpanee kasvupalvelujen strategisen ohjelman kasvupalveluja lyhyen, keskipitkän ja pitkän aikavälin suunnitelmaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme yrittäjyyspalvelujen kehittämiseen liittyvää osaamista sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan strateginen toiminnan kehittämiskokemus, kokemus julkisista yrityspalveluista sekä vastuualueen palveluekosysteemien ja kumppanuuksien tuntemus.

Arvostamme muutosjohtamisen taitoja, työllisyys- ja kasvupalveluiden strategian ja kokonaiskuvan tuntemusta, työmarkkinoiden tuntemusta sekä asiakaskokemuksen johtamiseen liittyvää osaamista. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset lisäksi hyviä yhteistyötaitoja sekä organisointikykyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa kasvupalvelujohtaja Irene Impiö, puh. 050 539 2943, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 19.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kasvupalvelujohtaja Irene Impiö, puh. 050 539 2943, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue / Työllisyys- ja kasvupalvelut
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats