Skip to main content
test
Erityisavustaja - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalasta kiinnostunut! Haemme asukkaiden arjessa avustavaa henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen Strandvikin asumisyksikköön, joka sijaitsee hulppeassa merimaisemassa Kemiönsaarella Strömman kanavan välittömässä läheisyydessä. Meillä olisi tarjota sinulle työtä, jossa et tarvitse aiempaa ammattitutkintoa sote-alalta. Riittää, että olet kiinnostunut kehitysvamma-alasta ja motivoitunut työntekijä sekä luotettava työkaveri.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kehitysvammaisten asumisyksikössä. Työhösi kuuluu mm. aterioiden esille laittoa, pyykkihuoltoa, siisteyden ylläpitoa ja muita avustavia tehtäviä sekä ulkoilua ja viriketoimintaa asukkaiden kanssa. Tehtäviin perehdytetään. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 8-17 välille.

Tarjoamme kodin yhdelletoista iäkkäälle kehitysvammaiselle henkilölle. Yksikössämme on apua ja ohjausta saatavilla ympäri vuorokauden. Asumispalveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet ja yksilölliset tarpeet. Strandvik tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua pääasiassa ikääntyville kehitysvammaisille asukkaille. Asumisen arjen ja perushoidon lisäksi mm. ulkoilemme, pelaamme, askartelemme ja leivomme asiakkaiden kanssa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa, todistusta Covid19-suojasta sekä täysi-ikäisyyttä. Haastatteluun voidaan kutsua hakuajan vielä jatkuessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen Aurinkorannantie 15, 25650 Strömma. Kuoreen merkintä hakuavain 439426 / Strandvikin asumisyksikkö.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/strandvik.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-15: palveluesimies Mikaela Tuomaala, 040 552 0695, mikaela.tuomaala@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Strandvik

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Aurinkorannantie 15, 25650 Strömma

Rekommenderade jobb