Erityisavustaja (lähihoitaja)

ERITYISAVUSTAJAN (LÄHIHOITAJA) VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUS 31.5- 27.11.2021


Oletko sinä reipas ja luotettava erityisavustaja meille? Onko sinun vahvuutesi ihmislähtöinen työskentely? Löytyykö sinusta sydäntä ja elinvoimaa? Laitathan hakemuksen tulemaan pian, sillä sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löytyessä ja haku päätetään.

Erityisavustaja työskentelee kehitysvammaisten työ- ja päivätoiminnassa, Taitojen talolla. Taitojen talolla käy päivittäin reilu 30 kehitysvammaista tai muuten erityistä tukea tarvitsevaa henkilöä. Henkilökuntaa on neljä ohjaajaa ja neljä erityisavustajaa.

Erityisavustajien tehtävänä on avustaa ja tukea päivätoimintaan osallistuvia henkilöitä heidän osallisuuttaan ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Työhön liittyy myös osallistumista pienryhmien ohjaamiseen ja perushoidollisia töitä. Erityisavustajat työskentelevät myös vuorollaan aamuisin asumisyksikössä.

Erityisavustajan vuorotteluvapaan sijaisen pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja.
Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on
-ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
-alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Tarkista oma sopivuutesi vuorotteluvapaansijaiseksi TE-toimistosta.

Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote alaikäisten kanssa toimimista varten, sekä todistus LOVeLop-koulutuksesta, hygieniapassi ja voimassa oleva EA1 -kortti.

Palkkaus ja muut työsopimusehdot KVTES:n mukaan.
Työaikamuoto on jaksotyö, päivätyöluonteinen
Vuorotteluvapaan sijaisuus alkaa 31.5.2021 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 27.11.2021 saakka. Työsuhde jatkuu mahdollisesti vuosiloman sijaisuutena vuoden loppuun.
Sijaisuudessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 30.4.2021 klo 15.00.
Hakemukset jätetään sähköisenä osoitteessa: http://www.kuntarekry.fi/AvoimetTyopaikat.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja sähköpostitse os. anne.koukka(at)laukaa.fi

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vammaispalvelut
Osoite: Kantolantie 442, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

Suggested jobs