Erityiskasvattaja

Raahen kaupungin opetustoimi etsii määräaikaista erityiskasvattajaa ajalle 3.2. - 5.6.2021

Määräaikaisuuden perusteena on Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä erityisavustus Raahen esi- ja perusopetukseen koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vaikutusten tasoittamiseen lukuvuodelle 2020 - 2021. Tavoitteena on vastata korona-aikana syntyneisiin tuentarpeisiin ja tukea oppilaiden kehitystä, oppimista ja hyvinvointia.

Pätevyysvaatimuksena kasvatustieteen maisterin koulutus ja erityispedagoginen osaaminen. Eduksi katsotaan työkokemus yläkoululaisten kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisesta koulun arjessa sekä yhteistyö perheiden sekä moniammatillisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Haastatteluun kutsutun on varauduttava esittämään haastattelussa alkuperäiset opinto- ja palvelussuhdetodistukset.

Valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia kuntarekry.fi - sivustolle.

Jos hakemuksen tekeminen ei onnistu Kuntarekryn kautta, hakemuksen voi lähettää osoitteeseen:

Raahen kaupungin opetustoimi
Rantakatu 5 D
Brain Center, 1. krs.
92100 RAAHE

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Hallintosuunnittelija
Elina Kattilakoski
elina.kattilakoski@raahe.fi

Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Opetustoimi
Osoite: Rantakatu 5 D, 92100 Raahe

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 26 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää, tehdä työtä ja harrastaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.