test
Erityiskasvatuksen päivähoitaja - Heinolan kaupunki

Erityiskasvatuksen päivähoitaja varhaiskasvatukseen

Haemme hankarahalla palkattavaa varhaiskasvatuksen työntekijää Heinolan kaupungin varhaiskasvatukseen ajalle 1.1.2022-31.7.2022. Tehtävänimike on erityiskasvatuksen päivähoitaja, jonka tehtävänä on tukea ja vahvistaa lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista sekä osallisuutta. Erityiskasvatuksen päivähoitaja työskentelee lisäresurssina lapsiryhmässä ja aluksi Jyrängön varhaiskasvatusalueella.

Arvostamme kokemusta eri kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten ja perheiden kanssa työskentelystä ja edellytämme kokemusta lapsiryhmätyöstä. Arvostamme myös joustavuutta, sopeutumiskykyä äkillisiin tilannemuutoksiin, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen henkilöstö- ja kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 540/2018 mukainen pätevyys. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden mukaisesti. Palkka on 2178,67€/kk.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Tehtävän hakuaika 6.12.2021 mennessä. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.
Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Riikka Hämäläinen p. 050 5950153 tai etunimi.sukunimi@heinola.fi

Lisätietoja

Heinolan varhaiskasvatuspalvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: PL1001, 18101 Heinola

Rekommenderade jobb