Erityiskasvatuksen päivähoitaja (616107) - Heinolan kaupunki

Erityiskasvatuksen päivähoitaja (616107)

Haemme Heinolan varhaiskasvatuspalveluihin erityiskasvatuksen päivähoitajaa (lastenhoitaja) toimimaan koko varhaiskasvatuksen kentällä. Työntekijä palkataan hankerahalla ajalle 2.9.2019-30.11.2020. Työntekijä toimii akuutin tarpeen mukaan koko kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköissä. Työntekijän esimies on Jyrängön päiväkodin johtaja.

Tehtävään kuuluu lasten kasvun ja kehityksen tukeminen painottuen tukea tarvitsevien lasten ohjaamiseen erilaisissa toimintaympäristöissä ja oppimistilanteissa. Tehtävään kuuluu myös lasten perushoito ja kasvatus sekä toimiminen lapsen lähtökohdista käsin ja toimiminen yhteistyössä huoltajien kanssa. Työntekijän tulee myös kyetä havainnoimaan, arvioimaan ja dokumentoimaan lasten ja ryhmän toimintaa sekä suunnittelemaan sitä yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa.

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus ja koulutus tukea tarvitsevien lasten kanssa toimimisesta sekä kokemus varhaiskasvatuksesta. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus.

Koeaika on KVTES:n mukainen.

Tehtävä on olut haettavana 3-16.6, hakuaikaa on jatkettu, tehtävää aiemmassa haussa hakeneet huomioidaan tehtävää täytettäessä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kokemusta lapsiryhmätyöskentelystä.
Hakemukset jätetään verkkopalvelun www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Päiväkodin johtajat:
8-15.7 Jaana Vesikko 050 - 5939681
16-28.7 Päivi Mikkonen 044 - 7978620
29.7.5.8 Ville Häyrinen 050 5950153
0505950153
ville.hayrinen@heinola.fi

Jyrängön päiväkoti
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan