Erityiskoulunkäyntiavustaja, Karhusuon koulu, 2kpl

Haemma kahta erityiskoulunkäyntiavustajaa Karhusuon kouluun!

Karhusuon koulu on yhtenäiskoulu, jossa lukuvuonna 2020-2021 opiskelee 376 oppilasta vuosiluokilla 1- 7, joista 16 on autisminkirjon pienryhmien oppilaita. Lisäksi eskarilaisia tiloissamme opiskelee 36.

Palvelussuhde alkaa tammikuussa 2021.

Työpaikan nimi: Karhusuon koulu, Karhuniitynkuja 3, 02810 Espoo.

Työaika voi vaihdella 7-17 välillä, työaika on vähintään 21h / viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Tehtävässä edellytetään halua ja kykyä toimia autisminkirjon aikuistiimissä. Joustavuus, oma-aloitteisuus ja vastuullisuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot autavat tehtävässä.

Arvostamme kokemusta autisminkirjon lasten kanssa työskentelystä.

Karhusuon koulu on kasvamassa yhtenäiskouluksi, jossa on yleisopetuksen ryhmiä ja autisminkirjon pienryhmiä. Oppilaita on tällä hetkellä n. 400 ja kun kaikki luokka-asteet opiskelevat jatkossa koulussamme, oppilaita on vähän alle 700. Koulumme toimii uusissa, monimuotisissa tiloissa metsän laidalla. Koulussamme tärkeää on kaikkien, niin lasten kuin aikuisten, hyvinvointi.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/karhusuonkoulu

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Mimmu Hellsten, mimmu.hellsten@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus, Perusopetuslinja, Karhusuon koulu
Osoite: Karhuniitynkuja 3, 02810 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.